Lige nu: Vejr | Tid | Valuta

Hvad sker der i Asien, Turistinformation

Koh Samui

Koh Samui

Er du på udkig efter ferie på en Paradis-ø, så er Koh Samui ikke langt fra at passe til kravet. Koh Samui er Thailands tredjestø'rste ø, og rundt om den ligger masser af små ubeboede øer, hvor man efter en kort sejltur kan være helt for sig selv.

Strande på Koh Samui
Med bare lidt held kan du stadig finde din helt egen lille badestrand på Koh Samui. Ihvertfald er der mange små laguner og strande, hvor alt ynder fred og idyl plus udsigt til lækkert vand, svajende palmer og skyfri himmel.
Er du til lidt mere gang i den, skal du lægge dig på Chaweng Noi strand, hvor hovedparten af turisterne på øen holder til.

Naturen på Koh Samui

En stor del af øen er dækket af kokospalmer i kokosplantager, som er en stor indtægtskilde udover turismen. En anden specialitet er Cashewnødder, som også dyrkes i plantager. Cashew indgår i mange thailandske retter.

Turistattraktioner på Koh Samui

Nah Muang vandfaldene ved Lamai er absolut et besøg værd. Hin Ngu templet med dets 2 meter høje Buddha-statue nær vandfaldet også.
Ang Thon Nationalparken ligger ca. en times sejlads fra Koh Samui og er en sejltur værd. Gå en tur på øen og oplev den smukke grønne sø midt på øen.